denise: beställt


Denna mysiga sommarklänning har jag nu beställt. Har lagt upp bild på den förut men har inte kunnat köpt eftersom den inte funnits i min storlek. Men nu har dom fått in nya klänningar så det finns ett par i storlekarna 34-46 om jag inte minns fel. 199 kr. Ni hittar den HÄR.


denise: hello

Visst är jag rolig som inte har uppdaterat sen i fredags? Men jag har faktist inte haft varken lust eller ork. Känner att bloggen bara handlar om ointressanta tråkiga saker, som den faktist gör. Men jag skriver ju för skojs skull och skiter i vad andra tycker om våran blogg.

Update: Ligger just nu i sängen med både ricin ock kokosolja i håret. Var ett tag sen jag använde ricinoljan eftersom mitt hår blev bara så himla fett efter en dag, fick torr hårbotten som blir mjäll, kliades jätte mycket, så den där forskaren som forska om ricinolja har faktist rätt om den delen. Dvs torr hårbotten, mjäll, eksem..
Lyssnar på lite sköön gung musik och chillar, tråkigt att det inte kommer vara bra väder dom kommande dagarna, men men, jag lever och nu ska jag fortsätta att bara ligga här. Höörs!
/Denise




|Bilder från i fredags|

Louise: Grym helg

Heej, har haft en sjukt rolig helg måste jag säga, men nu ska jag iallafall sätta på en film, vet int eriktigt vilken film det blir. Emil skulle ju komma fast han fick inte för hans far, var ju super tråkigt jag som var så glad för stunden och fixa till lite där vi skulle sova, men de är väll skitsamma nu :( Blir iallafall ledig imorgon men måste till skolan för att göra ett prov. Men nu ska jag ladda ner någon film, puss 

// Lolan ;)

denise: babysitter

Hej på er mina fina. Äntligen kan jag slappna av!
Idag vaknade jag tidigt, fick skjuts in till Köping.. När jag var här kom jag på att jag glömt min hårförlängning som jag känner att jag MÅSTE ha. Så jag åkte tillbaka dit jag bor bara för att hämta det, hann fixa mig där, och sedan åkte jag tillbaka till Köping. Har vart ute på stan med familjen lite grann, men nu är jag hemma själv hos mamma och väntar på min älskling.. Ikväll har jag också ställt upp som barnvakt till mina två småsyskon och min kusins barn medans alla andra är ute och festar.. Hoppas nån vill göra mig sällskap :( haha. Vi hörs senare. peace
/Denise

denise: like twins



Sjukt vad lika?? Eller håller ni inte med?

denise: no one




Nu ska jag sova, natti!
/Denise

denise: fixar i ordning

Sitter och fixar i ordning och packar lite grejer som jag ska ha med mig in till Köping imorgon.. Min helg kommer vara ganska lugn. Det är som sagt köpingyran i helgen, men på fredag så ska jag vara "barnvakt", eller rättare sagt göra en unge sällskap, och på lördag så måste jag lägga mig tidigt eftersom på söndagen så tävlar Louise RM i cheerleading i borås och då måste vi upp tidigt också! Nu ska jag återgå till packningen.
/Denise




denise: jag ger dig ett svar



Svar: Tack så mycket!.. Ärligt, så använder inte vi nå speciella mirakel produkter till våra hår. Men det vi använder mest är:

Gliss schampoo, balsam, hårinpackning och intensivkur för torrt och skadat hår.
Gliss daily oil elixir för yttert skadat hår, och som ger glans.
Syoss schampoo för glanslöst hår.
Garnier respons hårinpackning för torrt och skadat hår, för glanslöst hår.
Det bästa hårprodukter som vi använder sällan är XL shampoo och balsam som vi köper hos våran mosters hårsalong, dom här kan jag rekomendera iallafall.

Annars så finns det ju en massa produkter som är super bra, men tyvär kostar ju det så mycket.


denise: åker hem snart

Har som sagt vart i mammas sommarstuga, och är fortfarande här. Har grillat och solat, skit fint väder idag. Är jätte röd vid bröstet, under halsen, haha! Hur är det möjligt att en filippin blir röd?? haha.. Wellwell, sitter och pratar med älskling i skype, men vi ska strax åka hem. Pussis!
/Denise



denise: just nu


Är ute i sommarstugan och solar ;)
/Denise

denise: every breath you take


Är så himla trött nu, men har en sån förjävlig huvudvärk som nästan dödar mig. Måste upp i tid imorgon också så jag hinner med bussen in till kolsva och därifrån ska mamma hämta mig, sen åker vi till sommarstugan. Next up: SOVA!
/Denise

denise: MAT!


Har legat ute i solen ett tag. Ser ni min rand vid u-ringningen på linnet?? MEN jag ser brunare ut på bilden eftersom jag har olja på mig. Ni vet väl att om man har olja på sig så ser man mycket brunare ut än vad man egentligen gör, blir så ledsen efter att jag har tagit en dusch för då är jag typ VIT igen :( jaja, känns som bloggen bara har handlat om sol&brun dom senaste dagarna.. Maten är klar och jag är skit hungrig. Blir kyckling, ris med grönsaker, me love! :D

denise: gissa vad jag gör


denise: vädret?

Hej å hopp! Har nyss käkat frulle. Nu sitter jag och kollar hur vädret ska bli idag och resten av veckan. Ärligt, vad är det här? Igår stod det att det ska vara solklart 25 grader på lördag, nu står det att det ska regna på lördag. Igår stod det att det ska vara solklart 23 grader idag, men nu är det ändrat. Blir en molnig dag idag förrutom klockan 13.00. Får hoppas på att detta stämmer, så kanske man kan sola lite vid den tiden??




Vad ska man tro? På ena webbsidan (Vackertvader.se) står det att de ska vara sol på Lördag, går man in på accuweather.com så står det att det ska regna på Lördag. Någon som vet en sida där dom visar det mest korrekta vädret??


denise: söööt jag e



Ikväll har jag sovit. Jag förstår inte vad det är med mig. Är jämt trött och råkar alltid somna till, det värsta är ju att jag somnar tidigt på kvällen och vaknar såhär sent på kvällen eller mitt på natten och inte kan somna om. Tror tröttheten har med min pollenallergi att göra. Annars vet jag inte. För jag har aldrig varit så här förut, att jag blir så trött och somnar hela tiden, aldrig. Kanske när jag var bebis. Men även om jag är trött på dagarna och försökt somna, så har jag aldrig lyckats somna.. Kanske är det nå fel på mig??
/Denise

denise: my love



denise: wiseman


Min kära vän kimberly spelade den här låten hela tiden, nu är det jag som gör det.

denise: love sun

Ja nu har jag solat klart för dagen, orkar inte sitta där ute i värmen, det blir så varmt och jag tål inte för mycket värme men ändå så älskar jag solen och sommar, helt underbart!.. Nu ska jag låta färgen sätta sig lite innan jag tar en dusch.
/Denise


denise: kokosolja

Har legat ute i solen i några minuter med kokosoljan på kroppen, ser ni att jag blivit brunare??? Nu ska jag ut i solen igen, hejs! :D
/Denise


denise: godmorgon

Shit vad trött jag är! somnade runt 4 i morse.. skulle kunna sova mer, men vill inte haha. nu blir de frulle sen får vi hoppas på bra väder och mycket sol, som det är lovat, så man kan sola lite mer. :)
/Denise


denise: maddi jane



Diggar den här tjejen så mycket. Hon är ju helt sjukt duktig, och blir bara större och större.

denise: mysig sommarklänning



199 kr. Men som vanligt ska den inte finnas i min storlek :/

 


denise: nu då?

Skönt att sova lite ja, men mindre skönt att vakna nu klockan 12 på natten och inte kan somna om. Dom senaste måndagarna har jag alltid somnat i några timmar, dvs varje gång som jag kommit hem från köping. Haha.. JA okey, men nu då liksom? vad ska jag göra? Ligger och typ svettas ihjäl, skit jobbigt :( får slå på någon film och hoppas på mer sömn. höörs!
/Denise


Louise: Trött

Heej läsare, sitter här och verkligen ruttnar, super seg av mig. Ska nog lägga mig snart. Vart på träningen iallafall, de gick väll sådär för min del, hoppas det går bättre på torsdag, det blir sista innan trävlingen. Inte peppad alls. Men nu ska jag göra mig i ordning för kvällen.
Just nu: Bara ligger här och ruttnar.

denise: life


Åh vad livet blev så mycket tråkigareeee när jag åkte hem. Vad gör jag här? Jo jag ligger i min jävla säng framför datan hela dagarna. kul kul kul kul kul kul kul.
/Denise

denise: home

Yes, nu är man alltså hemma efter 5 hela nätter i Köping. Allt har varit så bra, och sovit har jag såklart gjort hemma hos pojkvännen. Har träffat en massa människor, trevligt.
Alltid lika deppigt att åka hem, men snart är mitt hem i Köping igen. Det är inte långt kvar tills jag flyttar härifrån.

Sitter och lyssnar på musik och tänker på helgen. Då ska jag till köping igen, hoppas jag. För då är det köpingsyran. Marknad, tivoli, uppträdande, artiser. Ja ni vet! Ska nog bli kul :)
/Denise


denise: grillar


Glömde säga att jag åkte till sommarstugan med mamma och hennes kille. Här har jag som sagt solat och nu grillar vi :)



(Detta inlägg skulle publiceras för 1-2 timmar sedan, men såg nu att det inte blev de, har precis kommit hem nu iaf)

denise: solat


Liiite brunare blev jag väl på en halvtimme. Lite udda BAD kläder, men hade inte med mig några, så fick låna av mamma.

Louise: Syslöjd

Godmorgon på er, här sitter jag och har syslöjd. Har två prov idag som inte kommer gå så bra, har den känslan iallafall.
//Lolan ;)

Louise: Plugg

Heej på er.. Blir plugg för mig restan av kvällen, är faktiskt lite upprörd väldigt arg just nu, men de ska nog gå..

Just nu :

//Lolan

Louise: ojojoj

Gud vad allt har jobbigt. Har inte alls tänkt på bloggen, haha! Iallafall, helgen har spenderats med Malin och nu har jag nyss varit ute och pratat med Emil.

Hoppas ni haft det bra medans jag inte uppdaterat. Ska nog kolla film nu och därefter sova, ni får ha de så bra, puss

//Lolan

denise: hos pooolaren

Dagen i västerås var heelt okej!Fast utan killen hade det inte varit roligt faktsit. Var också inne på erikslund shoppingcenter i några minuter och köpte en rosa new york keps.. Nu är jag hemma i köping, har hunnit duschat, fixat mig och nu sitter jag hemma hos en kompis och chillar. Får se vad som händer sen ;)
/Denise



denise: Påväg till Västerås

Sitter i bilen på väg till Västerås för att titta på min kusinbarns fotbolls matcher. Har min älskling här bredvid mig också. Lyckades få med honon. Rolig flickvän jag måste vara som väcker honom vid 6-7 på morgonen på en lördag ;-) jaja blir mer uppdatering senare. Puss!

denise: hos my love

helluu bitches :D Äre bra eller?? Hos mig är det bra. Sitter hos pojkvännen helt själv, IGEN. För han är på gymmet och tränar. Skulle jag också behöva göra egentligen, nu var det längesen. Fast inte idag. Klockan är över 3 och jag sitter fortfarande med "morgonrocken". Så nu blir det in i duschen, fixa sig lite, sen ut på äventyr. Har inga direkt  planer , men det är ju alltid någonting som ploppar ut i kalendern. ;)
/Denise

denise: göra idag?

TJUUUE! Sitter just nu hemma hos killen, fast han är inte här. Har fixat mig och sånt men vet inte vad jag ska göra. Alla är ju så upptagna med sitt. Skulle iväg och träffa en vän, men det fick bli senare sa hon. Så vad ska jag göra nu? Vad ska man göra idag?



denise: dagens

Hej och goddag. Har precis fixat färdigt mig och åker snart in till stora staden Köping ;-) Såhär ser jag ut idag. väldigt enkelt. Platt hår som jag inte har haft på jättelänge.






denise: sova snart

Ja, här ligger jag och kollar på bilder på bebisar. Gud dom är så söta så jag vill själv ha en!

Anyway, klockan börjar närma sig 1 på natten och jag ska börja packa väskan eftersom jag drar in till Köping imorgon och stannar där tills på söndag. Ska på fotbollscup i västerås på torsdag och hela helgen förmodligen. Det är min kusinbarn som spelar, som bor i Köping, och då blir det ju enklare om jag är där över helgen, så slipper dom åka ut hit och hämta mig varje dag. Jag är så duktig på att fixa allt mitt i natten, varför gör jag det inte på dagen eller kvällen? Måste alltid göra det i sista minuten innan jag somnar, för jag är faktist jätte trött nu, men känner att jag måste packa den där väskan, så jag har de klart tills imorgon. Och nu är jag så trött att jag skriver så mycket att jag inte vet vad jag skriver om, säkert nå onödigt, orkar inte läsa vad jag nyss har skrivit liksom. Ja ni märker själva, vad gör jag vaken nu??Upp och packa väskan, sen sussa.. godnatt på er kära ni!
/Denise










 


denise: rapunzel suger b*lle


Jag köpte min hårförlängning från rapunzel för 1 månad sen och har bara använt det på helgerna sen dess. Och titta vad slitet och tunt det har blivit. Typ 5 gånger så tunt nu än vad det var när jag fick de. Tycker rapunzels hår är skit. Jag beställde alltså äkta hår för 1100 kr, och ärligt, när man borstar håret så lossnar det så himla mycket, har tvättat det ett par gånger och ändå luktar det skit (plast), dessutom försvinner det en massa färg i tvätten och bakom färgen kommer det blonda hårstrån fram. Det går inte att locka längre. När jag lockade håret dom två första gångerna så höll de, men nu går det inte att göra det längre. Nej asså jag ska aldrig mer köpa därifrån. Dom ger jätte tunt hår, och jag tror inte alls på att det är 100 % äkta hår, som det står.. DIISSSS!!
/Denise

Louise: Plugg

Heej på er var ett bra tag sen. Men bjuder på lite bilder har inte mycket att skriva om direkt, så får bli bilder i detta inlägg, fast nu ska jag ju plugga och hinner inte lägga upp alla bilder för har en mor som står och tjatar nu. Bhann aldrig göra klart bilderna så ni får vrida lite på huvudet :)

denise: miss you


denise: bästa vän


denise: trååååk

Bara ligger här i sängen..... kan det inte hända något snart!!


denise: helgdödare

Märker ni att bloggen dör på helgerna?? .. Dom senaste helgerna så har ju jag åkt till Köping och vart ute hela dagarna, så bloggen glömmer jag bort. Tar ju inte med mig dator,internet,kamera och sladdar överallt. Ska försöka bli lite bättre på helgerna.. Nu då? Just nu ligger jag och pratar i telefon med killen, kollar facebook, och bloggar ;) Det här inlägget har tagit nån timme att skriva, för jag skriver ett ord, sen gör jag nå annat, går tillbaka till inlägget och skriver ett ord, så håller jag på typ. Är så himla trött för jag har knappt sovit något inatt. Så jag ska snart lägga på telefon, sen ta en liten sovis så jag orkar dagen. men hörs gör vi senare. ciao!
/Denise


Louise: Operation.

Nu är det äntligen klart och kommit hem från sjukhuset, lättad jag blev att det int evar nå himla farligt, men operation blev det såklart. Värker i magen och har feber, inte världens bästa början, men jag fortsätter att kämpa mig fram. Senare idag blir det en myskväll med far, och bara mysa och prata lite kanske.

I mina dagar jag inte uppdaterat så bra har jag bara legat i en soffa eller säng och försökt blivit frisk, men bara livit värre. Men annars är jag ju pigg och vill verkligen försöka gå. Måste röra mig för att bli frisk fick order av doktorn. Men nu börjar det här bli tråkigt och ska vänta på pappa och se vad han köpt till mig hihi, puss


// Lolan ;)

denise: oj oj oj



Varför är dom här små fjortisarna så himla kaxiga? Och när man pratar med dom i telefon så klickar dom, i verkligheten så skakar dom. Ja, det är klart jag krigar för min kille, helt klart. Men dom vet inte vad dom ger sig in på. Vill tillägga, att även fast jag säger till dom, så fortsätter dom. VART TOG RESPEKTEN VÄGEN? Jag tror jag får visa dom. Jag har ingenting emot svenskar, jag är själv halvsvensk, men här i sverige är respekten inte som där jag kommer ifrån. :/

denise: jag säljer


HTC Evo 3D. 4 månader gammal. 1500 kr + frakt. Annars finns den i Köping. Nypris 5395 kr som ni hittar HÄR. Upplåst.
Är du intresserad? Kommentera detta inlägg eller skicka mejl på [email protected]


(Och sen vill jag meddela att min syster Louise ligger på sjukhus, för hon är väldigt sjuk, och därför bloggar hon inte)

denise: Tack mamma & pappa



Louise: Sömnen.

Himla kul att vakna upp och inte kan somna om, så nu bjuder jag på mig själv och lägger upp en ful bild, puss

//Lolan :)


denise: godnatt

Allt känns så tryggt när man pratar med någon i telefon. Spelar ingen roll med vem, bara det är någon man tycker om att prata med, nån vän, familj, vad som hellst. Men sedan när man säger hejdå, jag hatar det där ljudet då samtalet avslutas.(Ni vet vilket ljud jag menar) Allt blir så tomt och ensamt. Någon mer än jag som brukar känna så? .. Allt blir helt plötsligt deppigt, men samtidigt så himla glad över att man pratat med någon. Ni förstår nog vad jag menar ;) .. Anyway, nu ska jag ta och lägga mig på kudden och sussa. En ny dag väntas, nya nyheter, nya leenden. Godnatt!
/Denise




denise: nitar


Dessa skoor med nitar är bara så jävla snygga. Älskar dom!

denise: kokosolja

Idag har de vart en sån där lång, lite jobbig och tråkig dag, så därför har jag inte heller haft någon lust med bloggen, även om jag har suttit vid datan hela dagen.. Ja, sitter och väntar på samtal som jag får om någon minut. Lite mysigt med nattsamtal med någon som man vill och tycker om att prata med, eller håller ni inte med? "långa nattsamtal" blablabla..

Ja, och sen vill jag tipsa er om vad kokosolja kan vara bra för:
(Hittade det här på en webbsida)

1. Återfuktare - du kan helt enkelt applicera över hela kroppen. Du blir en kokostopp!
2. Ögonkräm - ta lite under ögonen för att minska svullnader, påsar och rynkor.
3. Aftershave - kokosolja hjälper till att läka din hud efter rakning utan att täppa till porerna.
4. Deodorant - kan användas som en deodorant; dock ännu mer effektiv i kombination med arrowrotspulver och bikarbonat. (vi har en klar sådan om du ej vill blanda själv)
5. Behandling av torr hårbotten - ta en matsked kokosolja och arbeta in i din torra hårbotten. Lämna 15 minuter eller ända tills över natten. Även bra för om man har mjäll.
6. ”Hårgelé”- gnugga lite mellan handflatorna och krama in i håret (för kort och lockigt hår).
7. Tandkräm - Blanda kokosolja och bakpulver och ta lite på din tandborste.
8. Munskölj - Ta lite Kokosolja och ha kvar i munnen ca 5 min medans du sköljer den runt.
9. Sminkborttagning- ta en klick kokosolja och en bomullstuss och och ta bort!
10. Läppcerat- gnugga bara lite på läpparna .
11. Massageolja - ta lite och massera!
12. Glidmedel - ett helt naturlig och helt säkert glidmedel.
13. Kräm mot stretch-märken - massera in på önskat ställe. Kokosolja är bra på skadad hud och ger näring till alla torra partier. Lindrar eksem.
14. Kroppsskrubb - blanda kokosolja och ekologiskt rårörssocker och gnid runt! Skölj av och huden blir super mjuk! Du kan även tillföra annan ekologisk olja (tex. avokado), en eterisk olja och honung om du vill ha mer ingredienser och mer doft.
15. Kan tillämpas på skrubbsår och skärsår. Kokosolja bildar ett tunt skikt som skyddar såret från utsidan från damm och bakterier. Den påskyndar läkningsprocessen av blåmärken genom att reparera skadade vävnader.


denise: hihi


Louise: Sjuk.

Heej, sitter här med Emil och inte gör så mycket, varför jag inte bloggat är för att jag varit sjuk, och är fortfarande sjuk. Var på sjukhuset idag, och har virus i kroppen. Väldigt ont i magen. tidigare idag hade jag 40 graders feber. Ska väll bara vila och hoppas på att man mår bättre snart, bjuder på en bild också, puss

denise: varför jag inte använder klackar

VARNING!!!! Tycker ni inte om när folk klagar på sig själva. SLUTA LÄS NU!!

Min kropp är typ byggd som en kille, enligt mig. Har massa muskler, att till och med killar har sagt att dom vill ha såna muskler som mig. Speciellt mina vader, mina benmuskler. Det är därför som jag nästan alltid beskär mina bilder och tar bort mina vader. Samma gäller vissa kläder, som t.ex klänningar, kjolar som slutar vid knäna, då bara mina vader sticker ut. Sånt kan jag inte ha på mig. För övrigt så tycker jag inte alls om min kropp, helt rak, inga former, ingen rumpa elr bröst. bara muskler. Visst, jag har världens sämsta självförtroende. Men för 5 år sen så kommentera folk som är ärliga att jag har "kill ben med muskler" eller andra saker. Då är det klart jag tar åt mig, men nu så vet jag själv vad som är sant och inte. Min kropp är jätte ful och det här är en grej som jag har gråtit över väldigt länge. Men finns inget som är värre än mitt ansikte, då jag också ser ut som en kille när jag inte har nå smink, men tänker inte prata om mitt face. Jag får helt enkelt leva med det rest of my life :D

Jag varnade er från början, så jag vill inte höra från er att jag är en liten dum tjej som bara klagar över mig själv. Eller att jag är en idiot för jag tycker såhär om mig själv, fast ni egentligen tycker tvärtom..
Dessutom på bilderna, så ställer jag mig på olika sätt för att det ska se så bra ut som möjligt. Mina bilder är falska, jag ser inte ut så i verkligheten, verkligen inte!








denise: jumpsuit


Denna jumpsuit från G-star tyckte jag var ganska fräään faktist. Dock passar den inte alla plånbäcker på grund av märket. 1295 kr och finns att beställa HÄR.

denise: proooblem

Jahapp. Jag har typ sovit HELA dagen och fyfan vad skönt det har vart. Nu kommer problemet. Hur ska jag kunna somna ikväll då? haha snälla gud, jag ber dig, vänd inte på mitt dygn. vad jobbigt!!

(Vafan är det för fel på folk som bor på den här jorden? Vissa är ju bara så jävla blåsta, dumma jävla patetiska äckliga små slynor, hade jag varit dom hade jag tagit livet av mig för länge sen, haha. Jag ber er också, lek inte med mig, jag kommer flippa snart alltså.. Ursäkta mitt ordval)

|High Quality| - haha

denise: trappan




Kommer ni ihåg att jag fick skonoja och beställde några skor. Här är alla nya skor, och hon som jag bor hos tyckte alla var så snygga så att hon ställde som i trappen, som "prydnad" eller vad man nu ska säga. Hon har ställt dom i ordning, dom snyggaste på första trappsteget, dom nästsnyggaste på andra trappsteget osv. Haha gulligt va? :D .. Ni kan få bättre bilder på allihopa senare.
/Denise

denise: trött

Trött chey här! Ligger och spelar temple run på mobilen och äter godis samtidigt. Inge roligt, känner att det finns en person som måste träna. Men inte idag, idag ska jag bara ligga i sängen och ta det lugnt, kanske ta en liten tupplur, gud så skööönt.

Tänk om jag hade lika enkelt som han att somna...

denise: sant louise. bra helg!

Helgen har vart så bra. Träffade massa bra personer, hade roligt. Hände väl något tråkigt, men för det mesta var det helt okej. Var alltså i köping från fredag till nu. Nu är jag hemma igen, men ska strax, om nån minut åka till surahammar för att hämta hunden. Så hörs gör vi lite senare. pussisar
/Denise

Har man pollenallgergi, kan man ibland vakna upp med röda ögon. Tänk att mina ögon var 100x värre när jag vakna än vad dom är på bilderna. Ser verkligen helt förstörd och nyvaken ut. Poliserna kom fram till mig på kvällen och kolla på mig och fråga om jag hade tagit något, haha tyyypiskt att jag alltid ska träffa på dom när jag har vart i kontakt med något som jag är allergisk mot, så mina ögon alltid ser fucked up ut när jag träffar dom, de e kul ;)





Louise: Bästa helgen♥

Heej, hoppas ni haft en lika underbar helg som jag haft med min tjejer?

Fast nu sitter ajg i soffan och pratar lite med Sanna&Isabell. Sen blire väll plugg efter det sova. Men haft en så otroligt rolig helg med Susanne&Jessica. Helt sjukt att man kan ha så roligt ihop, puss

Louise: Bästa ❤

Heej, sitter nu med de underbaraste människorna som finns. Just nu bakar vi lite, kommer nog upp bilder senare. Vi ska bada när du börjar bli mörkt så vi ska ha de skapligt myigt, puss 

// Lolan
Medans jessica bakar, flummar jag och susanne bakom webben ;)

denise: 01:29

Hej, sitter hemma hos mamma nu. Idag fyllde min bror som sagt år, så nu sitter han i hans rum med några vänner till han och har det bra, låter det som!

Jag har varit ute också lite här och var, träffat bland annat mina kusiner stephan och jayson, och lite annat bra folk, trevligt!.. Och nu sitter jag här framför tvn. Ska sluta skriva för jag har inge direkt roligt att berätta, förresten så fick jag två par skor till som jag beställde för nån vecka sen. Ni har sett dom på bloggen förut, men ni kan få en LIVE-bild, då jag fotar skorna när dom står framför mig, haha.. jajjajaaj, det är sent och jag är trött. hörs imorgon. pussis!

|Jag och mamma gör tårta|

|Jag och kusin jayson|

Louise: Svensk/Engelska

Heej. Sitter med Isabell på Svensk/Engelskan och bara tare lugnt vi har inte så mycket och göra. Så vi bjuder på en liten bild.


denise : gode morgone

Sovit gott?. Det har inte jag, vaknade utan att överdriva kanske 176 gånger i natt och var så kissnödig men orkade verkligen inte gå på toaletten. Ni vet då man vaknar och är jättekissnödig, men man är så trött att man inte orkar röra sig. Så obehagligt. Eller hur?

Har nyss käkat frulle och nu väntas besök, efter det ska jag jumpa in i duschen osv :)
/Denise

Chris Brown, är han inte liiiiiiite söt?

Louise: Dator

Heej, sitter här med mors dator och försöker plugga. Kan tyvärr inte öppna ett pages dokument som Kicki skickat så får läsa de hon skicka tidigare. Glömde min dator i skolan. Så smart som jag är. Efter jag läst igenom det här så ska jag nog bara lägga mig under täcket och försöka sova. Annars har min dag varit helt okej och lugn faktiskt. Haft lite myskväll med familjen min med godis och cola, var små mysigt :-)

//Lolan

denise:


denise: Köping imorgon

Klockan är åtta på kvällen, men det känns som att den fortfarande är kanske 5 på dagen, för det är ju lika ljust ute som vid 5?. Har inte riktigt vant mig vid sommarljuset eller att det blir mörkt vid 10 tiden.

Ja, jag har lite planer för helgen. Imorgon fyller min bror John hela 20 år!! Och då är det klart att jag åker in till Köping och säger grattis. Men stannar nog minst 1 natt. På lördag är det ju crusing i Köping också, så då kommer det vara fullproppat med folk på stan. Får se hur många nätter jag blir kvar där, om jag ens blir kvar där nån natt överhuvudtaget, men nog om det.

Nu ska jag börja packa ihop lite grejer som jag ska ha med mig imorgon, blir för stressigt om jag packar innan jag åker, jag hittar ingenting som jag ska ha med mig, och sen glömmer jag alltid någonting. haha!
/Denise

Ja, mitt hår va ju ganska långt innan jag klippte mig, vill bara att mitt hår ska växa uuut. Tålamoood!

Louise: Skolan

Heej på er. Sitter här och väntar på att min lektion ska börja. Vill bara sluta för dagen, super trött verkligen. Vill ha mitt hår tbx föresten. Ångrar mig lite att jag klippte så mycket. Men de växer snart ut. Ha de så bra så uppdaterar jag senare, puss
//Lolan

denise: allergi

Hejhejhejhejhejhejhej. Allt braa?
Jag har nyss blivit riven och typ uppäten av hundvalpar så det kliar överallt så jag mår jääättte bra!:)

Har varit ute på tomten, försökte hitta ett myrfritt ställe så jag kunde köra lite gymnastik på gräsmattan, men tyvär såg jag dom där stora röda myrorna överallt, tråkigt :/ Jag vill ju testa om jag har kvar mina kunskaper inom gymnastiken, det var såå länge sen.

Har glömt att tagit mina allergimediciner så jag har ett himla besvär just nu. (Be right back, ska ta medicinerna nu)... SÅdärja! Alltså det är ju inte roligt med en näsa och ögon som vrålkliar, en näsa som blöder, en hals som börjar kittlas, och en denise som nyser hela tiden, i för sig tycker jag om att nysa, tycker det är skönt, haha! ÄR ju både pälsallergiker och pollenallergiker. Låter roligt va? ;)

Nu ska jag ner i källaren och vika mina nytvättade kläder och bära upp dom hit, så jag får det gjort. Hare gött så länge!
/Denise

Här får ni en över 2 år gammal video på när jag kör lite gympa
.

Louise: Sova?

Hej på er. Bara jag som har svårt att sova?

Men iallafall hann jag aldrig att lägga upp bilderna, men imorgon kommer jag nog kunna det har inställda lektioner så har sovmorgon. Men sov två timmar idag så kommer inte kunna somna inatt, alltid lika smart. Godnatt på er, puss
//Lolan ;)

Denise: god natttttttt

My life. My Choices. My mistakes. My lessons. NOT YOUR BUSINESS ;)



I'M SOOO FUCKING HAPPY. LOVE IT
/Denise

Louise: Kul.

Sitter  i soffan och väntar på älsklingen, har inte gjort någonting. Och bilderna lägger jag upp i ett annat inlägg.  Men nu ska jag ta nå att äta så får jag hoppas på att Emil kommer snart, puss
//Lolan

denise: gör man något bra, belönas man

Idag har jag gått upp tidigt, tränat, handlat, städat, tvättat, och därför ska jag belöna mig själv med film, marabou och chips! puss på er
/Denise



denise: ALLTSÅ VAA?

Har suttit ute i solen och njutit av vädret. Sista sommardagen på den här veckan ser det ut som. Ser ut att bli SNÖ på fredag. skojar dom med mig eller????? :(


denise: sprungit!

Såja, nu har jag varit ute och sprungit i någon timme. Sprang en sträcka sedan skulle jag gå en skogsväg hem, men jag inbilla mig att jag gick igenom en massa spindelnät, och sedan såg jag en ORM, skitäckligt. Blev typ livrädd så jag gick ut till stora vägen, sen gick jag längs vägen hem! haha :D Det är skönt att springa själv, då går det bäst, men ibland skulle det kunna vara bra att ha nån med sig så man slapp bli lika rädd hehe.

Nu då? Har stretchat lite grann, och snart ska jag väl ut i det härliga vädret ;) kyss
/Denise


|Alla vill ha förändring, men ingen vill förändras|

denise: god morgon!

Hej och godmorgon beautys! Har precis käkat frulle och nu försöker jag få folk att acceptera mina vänförfrågningar på facebook, mitt namn på facebook är JÄTTE ovanligt och inte svenskt alls, så dom tvekar väl att acceptera eftersom dom inte vet vem det är, så jag får skriva ett meddelande till varje person och säga vem jag är, och jag har 5 vänner än så länge. 5 av mina närmsta vänner i verkligheten, så ska det vara. Inte ha en massa folk som man inte känner, pallar inte sånt ;) Min bror accepterade mig först, sen tog han bort mig. Han trodde väl att det var nån som försökte fejka mig, men nej, det är jag som har ett jättekonstigt namn på facebook, och jag tänker verkligen inte skriva ut det här på bloggen vad jag heter, tyyvääär..!  Iallafall, nu ska jag ut på en springrunda såhär på morgonen! hörs så länge!
/Denise


denise:

När du älskar, blir du sårad.
när du blir sårad, hatar du.
när du hatar, försöker du glömma.
när du försöker att glömma, börjar du sakna.
När du börjar sakna, blir du plötsligt förälskad igen.

Louise: sommarstugan

Heej. Fullt upp hela dagen, helt slut så ska nog lägga mig, kommer upp bilder från dagen imorgon, orkar verkligen inte föra över de just nu. Har varit utanför kolsva i vår sommarstuga, var små trevligt faktiskt. Men det blir lite snabbt nu så bjuder jag på bilderna imorgon. Mor min vill att jag stänger av här så publicerar de här nu så hon inte kommer oc stänger av inernet, då äre kört, godnatt!!

//Lolan

denise: facebook borta

Jag har tagit bort mitt facebook konto! (Eller inaktiverat). Men har skaffat en ny, men inte alls i mitt namn. Orkar inte med alla som jag inte känner som lägger till som vän eller skriver till mig, jag gör bara inte det. Bara så ni vet!

denise: jag tipsar!

Ni vet Jeffrey Campell skorna i LITA modellen?.. På Have2Have.se finns det skor som liknar dom modellerna jätte mycket. Som dom här: (kostar 598kr)


denise: vart kommer skorna ifrån?


Fick en fråga för någon vecka sen om vart dom här skorna kommer ifrån.. Dom kommer från kenzaz skokollektion, Wildflower by Kenza och heter Friday night, dom finns även i Vit färg.. Vill ni beställa skorna så hittar ni dom HÄR. Kostar 299 kr (Ord. pris 799kr)

denise: 1 maj

Gud så fort tiden går. Nästa månad är det ju sommar! Jag kommer ihåg förra året i majmånad, då kunde jag ligga ute i solen och bli brun, hoppas majsolen blir som förra året eller bättre! Sommaren börjar ju faktist närma sig för dom senaste dagarna har vädret varit helt underbart.

Sitter och lyssnar på muuuusik och har humöret på topp! Om ett tag ska jag ut och springa, nu var det en vecka sen. Inte bra denise, inte bra!

Annars då? Mina andra planer för idag? Har inga. Eller jo förresten, rummet måste städas :D nu på en gång!
/Denise


Så här såg jag ut efter årets första solning FÖRRA ÅRET i maj.
(Olja och salt på magen)